B&B Maison d’ Ambre in Coti-Chiavari Corsica

We verbleven in september 2016 in de luxe B&B van Ambre Tramoni in het kleine plaatsje Coti-Chiavari in het zuid-westen van Corsica.

lagune zwembad maison d' Ambre

Deze dame weet wat gastvrijheid is! De ontvangst is zeer hartelijk. De villa van Ambre, prachtig gelegen aan de Baai van Ajaccio, heeft 3 kamers, allen voorzien van douche, toilet, flatscreen Tv, koffie-en thee faciliteiten en een terras. Het prachtige lagune-zwembad is een heerlijke plek om te vertoeven. Het strand ligt op ca 350 meter, een flinke wandeling de berg af. Overigens zijn er meerdere stranden te vinden, de meesten met strandtenten, restaurants etc…

uitzicht vanuit de kamers

In de zomermaanden juli en augustus is de villa helemaal te huur. Men kan er dan met 8 mensen verblijven, dus leuk voor grotere gezinnen of groep vrienden.

Daarnaast verhuurt Ambre ook nog een 6 persoons appartement op de begane grond, volledig voorzien van alle faciliteiten.

Het ontbijt is “copieus”, niks broodje en croissant; Ambre serveert heerlijke toast van diverse broodsoorten, eigen gemaakte jam en zelfgebakken cake-jes. Daarnaast heerlijke kwark met honing,zonnebloempitten en mint…Iedere morgen een feestje op het grote terras met prachtig uitzicht.

Ambre werkt samen met Arrangement en France. Wilt u een reservering maken dan kunt u bellen met Henny op 06-20744594. Zij maakt uw reservering bij Ambre voor u in orde.

Prijs: v.a. € 97 per kamer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>