solneigemain

Solneige – Alpe d’Huez

Arrangement en France selecteerde voor u de chambres d’hotes en appartementen Solneige. Een accommodatie van deels Nederlandse eigenaren en kwalitatief vallend in de hogere categorie. U kunt hier zelfs genieten van wellness zowel in de zomer als in de winter.

Chalet Solneige ligt net buiten het pittoreske dorp Vaujany. Het dorp ligt op een hoogte van 1250 meter vlakbij de bekende Alpe d’Huez die deel uitmaakt van het indrukwekkende Massif des Grandes Rousses (tot 3330 m).

De prachtige natuur, gecombineerd met het sfeervolle traditionele karakter van het dorp en de aanwezigheid van alle moderne faciliteiten, vormen de basis van een heerlijke zomer- of wintersportvakantie.

Klik op een foto voor vergroting

Solneige biedt u 3 chambres d’hotes van alle gemakken voorzien en twee mooie 6 persoons appartementen! Een uitgebreid ontbijt staat ‘s morgens klaar indien u een kamer reserveert, en in de wintermaanden kunt u eventueel halfpension boeken.

De omgeving leent zich voortreffelijk voor lange fietstochten of een heerlijke wandeling! En in de winter is het relaxen in de jacuzzi na een dagje skiën!

Pieter en Therese zullen u met warme hartelijkheid ontvangen!

Ook dit is Frankrijk!

Chalet-Solneige-appartements

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>