Special Loire

Loire La Croix Blanche

Hostellerie de la Croix Blanche heeft dyna­mische uitbaters die alles in het werk stellen om uw verblijf zo aangenaam moge­­lijk te maken. U logeert er in een uit­stekend gelegen, sfeervol en historisch hotel met zwembad, restaurant, een prachtig terras op de binnenplaats en aan het pitto­reske dorpsplein met fontein.

Loire La Croix Blanche 2

De kastelen van de Loire – Fontevraud L’Abbaye

Een historisch stadje in de Loirestreek, tussen Angers en Tours, dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. In hoofd­­­zaak omwille van de indrukwekkende koninklijke abdij, gesticht in 1101 en magnifiek geres­tau­­reerd. De abdij van Fontevraud is de grootste abdij van Europa en omvat 9 eeuwen geschiedenis en architectuur. In de abdij vinden regelmatig culturele evene­­menten plaats.

Ligging

het hotel is gelegen tegenover de wereldberoemde abdij van Fonte­vraud, op het centrale, mooi heraangelegde plein. Excursie­mogelijkheden: verken de fietspaden van ‘La Loire en vélo’ (huurfietsen ter plaatse), bezoek de wijn­kelders van Saumur en Chinon, en uiteraard de talrijke Loirekastelen.

Arrangement: € 249 p.p. in de periode 25/9 – 15/12/16 en € 335 p.p. in de periode 30/7 – 4/9/16

  • 5 dagen/4 nachten met ontbijt in een Comfort tweepersoons kamer
  • parking bij het hotel
  • ticket voor de abdij van Fontevraud of een kasteel langs de Loire (vlgs beschikbaarheid)
  • 1x driegangendiner (exclusief dranken)
  • toeristische informatie met kortingsbonnen en wijndegustatie.

Verblijftax te betalen ter plaatse: € 1 p.p.p.nacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>