Special Normandië

Auberge des Canisses – Saint Pierre La Garenne

Les Canisses Normandie 1

U geniet hier van een mooie locatie langs de oevers van de Seine, en bovendien een perfecte uitvalsbasis om Hoog-Normandië en Ile de France te verkennen. In deze een­voudige, maar knap gerenoveerde en heden­daags ingerichte auberge wordt u vriende­lijk ontvangen. Trendy tinten kleu­ren uw verblijf op dit charmant adresje.

Normandië – Saint-Pierre la Garenne

Een mooi dorpje aan de oevers van de Seine, goed gelegen in Hoog-Norman­dië, het land van het im­pres­sionis­me. Een uitstap naar Vernon, met zijn prachtig erfgoed, is een must in deze streek. Op 18 km hier­vandaan ligt Giverny, waar u een bezoek kan bren­gen aan het huis van Claude Monet en het museum van het impressionisme.

Les Canisses Normandie 2

Ligging

op de oever van de rivier, midden de natuurlijke omgeving van de Seine. Rust en mooie landschappen typeren deze schitterende locatie. U ver­blijft hier in het hart van het groene Normandië, waar heel wat te zien en te doen is. Bezoek de tuinen van Claude Monet, het kasteel van Gisors, de kathe­draal en het museum van Evreux. Groenliefhebbers vinden hun gading in de bloem­rijke tuinen en wandelen kan in het natuurpark Les Boucles de la Seine Normande. Verder is de regio ook gekend voor haar vermaarde gastronomie en typische streekgerechten: het digestief La Bénédictine, de melkspecialiteit Le Petit-Suisse, en voor de durvers de ‘tripes’,..

Arrangement: € 299 p.p.

  • 3 nachten met ontbijt
  • parking bij hotel
  • welkomsdrankje
  • 2x driegangendiner (exclusief dranken)
  • ticket voor de tuinen van Claude Monet
  • ticket voor het Musée des Impressionisme in Giverny
  • 1 dag gebruik van elektrische fietsen

Geldig voor een verblijf in de periode 17/7 -31/10/16 op basis van een classic tweepersoonskamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>