Chalet-app Des Neiges, Alpe d'Huez - Oz-en-Oisans

Chalet des Neiges zijn recent gebouwde, luxe chalet-appartementen geschikt voor 2 tot 14 personen. De chalet-appartementen zijn verdeeld over vijf grote vrijstaande chalets en zijn centraal gelegen in het sfeervolle chaletdorp Oz-en-Oisans; direct naast de skischool (met kinderopvang!) en langs de blauwe piste. Vanaf de voordeur ski je zo naar de twee gondels toe die vanuit Oz-en-Oisans vertrekken. Met beide gondels kom je direct middenin het gevarieerde skigebied van Alpe d'Huez uit.

Chalet des Neiges ligt in het autovrije centrum van Oz-en-Oisans en is dan ook niet per auto te bereiken. Je vindt de (sport)winkels, supermarkt, bakker, enkele restaurants en bars met terrasjes in de directe omgeving (max. 150 meter). Broodjesservice is mogelijk via de receptie en er is gratis Wi-Fi bij de receptie.

De appartementen vanaf 8 personen hebben een open haard. In het hoofdgebouw zijn een sauna, zwembad en fitnessruimte aanwezig, van deze faciliteiten kun je gratis gebruik maken!
Chalet-app Des Neiges

Details

*aan de piste
*huisdieren toegestaan
*internet via Wi-Fi

*sauna (gemeenschappelijk)
*zwembad 

Omgeving

Oz-en-Oisans is een modern, maar knus gebouwd dorpje gelegen tussen de dennenbossen van Frankrijk. Het is één van de vijf dorpjes in het Grand Domaine skigebied, waar ook het bekende Alpe d'Huez deel van uit maakt. Oz-en-Oisans ligt direct aan de voet van de pistes en is het gehele seizoen per ski bereikbaar.

Middels twee moderne en snelle cabineliften is er direct toegang tot het gehele skigebied van Alpe d'Huez. De beginners zullen zich vermaken met de twee sleepliften (met bijbehorende groene pistes) van het dorp. Gevorderde skiërs hebben gemakkelijk toegang tot alle pistes van het skigebied. De pistes die bij Vaujany liggen (toegankelijk met de Alpette lift) zijn vrij gemakkelijk, behoorlijk bebost en misschien wel de mooiste van het hele gebied.

Het centrum van Oz-en-Oisans is autovrij en er zijn diverse winkels en barretjes (waarvan twee onder Nederlands beheer). Verder zijn er een aantal restaurants (met terrasjes), meerdere sportwinkels, een supermarkt en andere winkels in het dorp te vinden. Ook is de ESF skischool in het centrum te vinden. Zij bieden skilessen, maar ook kinderopvang voor de allerjongsten aan.

Kortom, Oz-en-Oisans is echt een heerlijk dorp om je wintersport te vieren! Het heeft moderne faciliteiten maar ook knusse, gezellige chalets en appartementen.
FJ Design