Domaine Chateau du Faucon ****, Donchery

Le Domaine Chateau du Faucon met restaurant is gevestigd in een kasteel op 15 minuten rijden van Sedan. Le Domaine Château du Faucon heeft een park van 28 hectare met grote stallen en paardrijfaciliteiten.

WiFi is gratis beschikbaar in alle kamers. De kamers zijn elegant ingericht en bevinden zich in het kasteel of in de bijgebouwen. Sommige kamers hebben een douche met massagestralen, of bieden uitzicht op het park en de bossen.

U kunt een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet bestellen voor op uw kamer. In restaurant La Cotterie worden op reservering traditionele, seizoensgebonden gerechten geserveerd. Dar biedt wijnen en champagne. Elke zondag wordt er een brunch geserveerd.

Na een partijtje tennis is de wintertuin van Le Domaine Chateau du Faucon een prachtige plek voor een wandeling. Als u uw eigen paard meeneemt, kunt u een stal huren bij de accommodatie.

Le Domaine Chateau du Faucon ligt op 2 minuten rijden van de snelweg A34 en op 1 uur rijden van Reims. Vanaf het treinstation van Sedan reist u met de TGV in 2 uur naar Parijs.
Domaine Chateau du Faucon

Details

Heerlijke accommodatie voor een paar nachtjes of een weekendje weg. Goed te bereiken vanuit Nederland op één dag.

Wij bieden hier de volgende kamers aan:
* double superior
* triple prestige
* suite familiale

Deze accommodatie is exclusief ontbijt. Uiteraard kunt u dit ter plaatse bijboeken.

Andere accommodaties in deze regio:

FJ Design