L'Ermitage Hotel Cuisine á Manger ****, Saint Cyr au Mont d'Or / Lyon

L'Ermitage Hôtel Cuisine-À-Manger ligt op de Mont Cindre en biedt uitzicht op Lyon en Les Monts d'Or. Het beschikt over een binnen- en een buitenzwembad en gratis WiFi.

Alle 27 kamers van het L'Ermitage Hôtel Cuisine-À-Manger zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, uitzicht op de Monts d'Or en een eigen badkamer.

Het hotel serveert elke dag een ander menu met verse, lokale gerechten. Het restaurant en het terras bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

U kunt ontspannen in de tuin of een wandelingetje maken in de omgeving.

Het designhotel L'Ermitage is gevestigd naast la Chapelle de l'Ermitage, op slechts 25 minuten rijden van het centrum van Lyon en op 45 minuten rijden van Eurexpo en de luchthaven.
Prachtig uitzicht vanaf het (kleine) zwembad

Details

De receptie van L'ERMITAGE HOTEL & RESTAURANT CUISINE-A-MANGER wordt niet 24 uur per dag bemand. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in L'ERMITAGE HOTEL & RESTAURANT CUISINE-A-MANGER.

Zowel kleine als grote huisdieren zijn welkom in deze accommodatie die ten zeerste geschikt is voor reizigers die hun wollige vrienden liever niet achterlaten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

We bieden hier de 3 persoons kamers standaard en de tweepersoons kamers standaard of superior aan. Met of zonder ontbijt.
FJ Design