Village Chateau Castigno * * * * *, Assignan

Een heel bijzondere accommodatie , dankzij de unieke setting in een dorp. De eigenzinnige aanpak met het doorgetrokken principe 'alles is mogelijk' zorgt voor een héél apart verblijf in een relaxte sfeer. U kan kiezen uit meerdere restaurants waar u bijzondere culinaire ervaringen wachten in een cosy kader. De ecolo­gische huiswijn Château Castigno mag daarbij niet ontbreken.

Faciliteiten
de wereld is een dorp geworden en hier wordt het dorp uw wereld. Een tikkeltje excentriek, met een kunstgalerij, boetiek annex stijlvol winkeltje en diverse restaurants, allemaal mooi gerenoveerd en geïntegreerd in het centrum van het dorp, op wandelafstand van elkaar. Het gastronomisch restaurant La Table serveert typisch lokale gerechten met dagverse ingrediënten. La Petite Table is kleinschaliger en intiemer, met een gevarieerd menu, soms met een thema (Thais, Creools, Gaucho). Het verwarmd buitenzwembad is vrij toegankelijk voor alle gasten.


Kamers
de kamers liggen verspreid over meerdere huizen in het dorp. Zo ontstaat een uniek concept.
De deluxe kamers (30-40 m²) hebben een individuele toegang, privaat terras en tuintje.
De junior suites (40-50 m²) liggen op de eerste verdieping en hebben een keuken, een gemeenschappelijke leefruimte en loungehoekjes.
De vendageur kamers (25 m²) bevinden zich in een apart gebouw aan de rand van het dorp maar liggen het dichtst bij het zwembad.
De prestige suites zijn volledige huisjes (60 m², beneden- en bovenverdieping). Alle types voor max. 2 personen.

Maaltijden
logies en ontbijt (buffet). Halfpension tegen toeslag.
 

DetailsBijzonderheden
verblijfstaks: € 0,70/persoon/nacht (ter plaatse te betalen).

 

Omgeving

Languedoc-Roussillon - Assignan
Charmant dorpje, genesteld tussen de zacht glooiende heuvels van de Saint Chinian-wijnregio. Assignan is in het uiterste zuiden van de Hérault gelegen, een mooi departement om te genieten van een prachtige natuur. Narbonne en Carcassonne liggen vlakbij.

Ligging
het charmante dorpje ligt tussen de glooiende heuvels met afwisselend wijngaarden, bos en de garrigue. Die laatste bevat de heerlijk geurende kruidensoorten tijm en laurier, onmiskenbaar waar te nemen na een warme dag. De streek bij uitstek voor de verbouwing van de Saint-Chinian wijnen. Proef zeker de organische huiswijn Château Castigno Rouge. De kamers zijn ondergebracht in verschillende huizen van het dorp.
FJ Design