Camping Simply Canvas Farm, Saint Jean de Duras

Waarom naar Simply Canvas Farm?

* Mooie Canvas Safaritenten voor 2 tot 4 personen
* 2 Gites en een groot vakantiehuis op het terrein
* Heerlijk zwembad
* Alle tenten vrij uitzicht
* In prachtig groene omgeving

Onthaasten, relaxen en opgaan in het prachtige groene landschap van de Dordogne. Dat is wat u kunt verwachten als u verblijft in één van de smaakvolle, luxe ingerichte safari-tenten van Simply Canvas. Maar ook het comfort van goede bedden, zachte handdoeken en een eigen badkamer op korte loopafstand. Voor de kinderen is er een speelplaats en alle ruimte om ongestoord te spelen.

Algemeen Camping Simply Canvas
Op het 5 ha grote terrein staan de 6 Safari tenten van 35m² met een maximumcapaciteit van in totaal 20 gasten: 4 x 4 persoonstent, 2 x 2 persoonstent. Dit wordt verder aangevuld met de koeienschuur en het hoofdgebouw (het huis). Er is een apart lounge terras grenzend aan het huis met heerlijke grote banken en met een mooi uitzicht. Schaduw komt hier van grote zonnezeilen.

Kwa inrichting is er gekozen voor drie verschillende designs; Traditonal French met een inrichting, verzameld van de vele brocante marktjes uit de buurt, Whitewashed Timbers, een lichte inrichting met vele kleuren wit en mooie moderne stoelen op de veranda en als laatste de eenvoud van Zen, met mooie lichte natuurlijke kleuren.

Faciliteiten Camping Simply Canvas
Zwembad (12,5m x 5m x 7m), met een prachtig 360C° uitzicht en rondom een houten vlonderterras met ligbedden
Voorzien van alarmsysteem
Er zijn vier elektrische fietsen, op aanvraag beschikbaar
Broodservice voor de lunch en theetafel in koeienschuur voor verse thee/koffie
Kluis in het hoofdgebouw om waardevolle spullen in op te bergen
Koelkasten in koeienschuur voor koel bewaren eigen spullen
Honesty Fridge met o.a. ijsjes, drinken, einde verblijf af te rekenen.
Simply Canvas Farm safaritent

Details

Op de camping Simply Canvas is er een zwembad voor fun&verfrissing. En alles wordt zo 'groen' mogelijk gehouden. Er is zonne-energie, een biologische groentetuin, eigen jam, zeep en badolie. Extra's van Nederlandse Sandra en haar man Santi zijn de diners aan de lange, houten tafels in de tuin en loungeterras oor het optimale zengevoel...

Alle accommodaties op een rij
Canvas Safaritent
Ongeacht het design, van binnen kun je rekenen op het comfort van goede bedden, sereen linnengoed en zachte handdoeken, beide van biologisch katoen. Daarnaast heeft elke tent een eigen veranda met 2 (lounge)stoelen en biedt verlichting door middel van zonne-energie. Per tent is een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel op korte loopafstand. Elke badkamer heeft een afzonderlijk slot voorzien van een sleutel en biedt een stroompunt voor het opladen van o.a. de mobiel of babyfoon.

De tent 2 personen heeft een tweepersoonsbed en de tenten 4 personen 1 x tweepersoonsbed en 2 x een eenpersoonsbed. Vooralsnog zijn er binnenin de tenten geen scheidingswanden voorzien, maar zal er wel gewerkt worden met o.a. kamerschermen of spiegels op pootjes. Een extra kinderbed kan overal bijgeplaatst worden (op aanvraag en tegen betaling). Elke tent heeft een kast of kist om spullen in op te bergen.

Gite Beau Grand 4 personen: 2 slaapkamers, 1 badkamer
Rustiek ingericht met veel licht. Je komt binnen in een grote woonkamer en een volledig ingerichte open keuken,. Er zijn mooie stenen details te vinden, zo specifiek voor deze regio. Vanuit de woonkamer loopt je de serre/eetkamer in, met rondom glazen deuren en een mooi uitzicht. Hier loop je zo de tuin waar tevens een vaste stenen barbecue staat. Er is een ruime badkamer met douche en aparte toilet. Vervolgens is er een charmante slaapkamer met een 1-pers.bed en twee grote ovalen ruimtes (waar vroeger de grote gevulde wijnvaten lagen). Deze bieden ook een leuke slaapplaats voor een kind (er is dan een bed in een van de wijnvaten en biedt een gegarandeerd succes). Aan de andere kant van het halletje tref je een 2-persoons slaapkamer aan. Het huis is geschikt voor max. 3 volwassenen en 1 kind.

Petit Gite 4 personen; 2 slaapkamers, 1 badkamer
Onderdeel van Gite Beau Grand maar met een eigen ingang (er is tevens een verbindingsdeur, die open is bij volledig gebruik). De Gite Petit heeft een charmante woonkamer met open haard, koelkast en je kunt er koffie en thee zetten. Er is een badkamer en apart toilet. Openslaande deuren komen uit op een terrasje. Een houten trap leidt je naar een ruime mezzanine (vide) waar een 2-persoonsslaapkamer is. Er is een tweede 2-persoonsslaapkamer beneden. 

Koken
Er is geen kookgelegenheid bij de tenten of erbuiten. Wel staan er wat bordjes en bestek in de koeienschuur, welke gebruikt kunnen worden in geval je een broodje wilt smeren bij de tent.

Dinerservice à la Table d'Hote:
Een diner kost €17,50 voor volwassenen, €11,- voor kinderen van 6 tot 11 jaar en €6,- voor kinderen 1 tot 5 jaar. De diners vinden buiten plaats op het terras onder de zonnezeilen. In geval van slecht weer worden de diners aan lange tafels in de koeienschuur gehouden. (Kinderstoel is op aanvraag beschikbaar). Er is tevens een gezamenlijke BBQ, waar gebruik van kan worden gemaakt op dagen dat er niet gekookt wordt.

Kinderen op Simply Canvas
Voor de kinderen is er een speelplaats en alle ruimte om ongestoord te spelen en
het terrein te ontdekken (er is geen doorgaande weg langs huis en terrein) inclusief boomhut. In de schuur is een ping pong tafel, liggen er spelletjes en kunnen de kinderen klimmen op strobalen. Kinderbedje is vooraf te reserveren: kosten €25,- per week.

Omgeving

De Dordogne is een veelzijdige vakantie regio... Vooral op sportief gebied: wandelen, fietsen of paardrijden in het lieflijk groene heuvellandschap met schone rivieren, middeleeuwse bouwwerken, wegen zonder veel verkeer. Onvergetelijk is een trektocht met rubberboot of kano op de Dordogne, van camping naar camping. Of blijf gewoon wat langer op één plek (ook zeer geschikt voor kleine kinderen mee).

 
FJ Design