Gites Cerise Sauvage, Marvigne/Chambonas

In het zuiden van de Ardéche ligt de gite " Cérise Sauvage" in het gehucht Marvignes bij de plaats Chambonas en het grotere Le Vans.Henny bezocht deze accommodatie persoonlijk en de prettige samenwerking resulteerde reeds in boekingen voor deze charmante accommodatie. Heerlijk rustig in de natuur, maar toch niet afgezonderd, bevinden zich hier 4 comfortabele gites, smaakvol ingericht. 3 gites (Burlat, Coeur de Pigeaon en Griotte) zijn geschikt voor 2-4 personen, de grootste en de nieuwste gite (Amarelle) voor 6 personen. De gites beschikken over een vaatwasser, magnetron, TV (satelliet) koffiezetapparaat en WiFi.
Er is een zwembad en via een landweggetje tegenover de gites loopt men onder de kastanjebomen naar de rivier 
" le Chassezac" waar bootjes liggen voor een tocht op de rustige rivier.
 
zwembad Cerise Sauvage

Details

Arrangement en France vindt deze gites geschikt voor rustzoekers, wandelaars en gasten met kleine kinderen. De vriendelijke Belgische eigenaren Marjory en Dominque doen er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken. Ze kennen de omgeving goed en geven handige tips!
Arrangement en France classificeert Cerise Sauvage in de betere categorie gites! Het zwembad is een pré!

Omgeving

De gezellige en levendige plaats Les Vans ligt op ca. 3 km afstand. Hier treft men alle voorzieningen aan zoals een grote supermarkt,pharmacie,restaurantjes etc..
Vlakbij Cerise Sauvage kan men heerlijke wandelingen maken.Direct bij het gehucht Marvignes loopt een pad de bergen in, goed aangegeven als GR4 (=rood/wit) Men loopt omhoog naar het kleine hameau Les Maisons. Hier kan men de route verkorten door de verharde weg te nemen. Handig als je met kinderen loopt. Leuker is om nog hoger te lopen; de route gaat langs wijngaarden waar in september ( de tijd dat wij er waren) de volle trossen rode druiven wachten om geoogst te worden.Goed schoeisel is vereist, maar we waren er snel achter dat dit in de Ardéche overal een must is. Het wandelpad eindigt in het centrum van Les Vans! Koel drankje nemen op het terras en dan via de verharde weg terug naar Marvignes, óf als je er nog geen genoeg van hebt, dezelfde weg terug de berg over!

Andere accommodaties in deze regio:

FJ Design