Hotel Esprit Montagne , La Chapelle d'Abondance

Hotel Esprit Montagne in La Chapelle d'Abondance is een sfeervol wintersporthotel met slechts 20 kamers, en ons inziens één van de leukere en gezellige wintersporthotels in de Franse Alpen. In het restaurant is het goed eten, in de salon met open haard drinken we 's avonds een goed glas wijn of doen we een spelletje, er is een riante bibliotheek en een leestafel, een biljartsalon, een tv-salon, een aparte internetplek, een sauna, een massageruimte en een skiopbergruimte.

Faciliteiten Hotel Esprit Montagne
• Sauna met relaxruimte (gratis)
• Massage mogelijkheden (op reservering, tegen betaling)
• Voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het hotel.
• WiFI
• De eigenaren helpen u graag met het regelen van skipas, materiaalhuur en skilessen.
• Ook transfers van/naar het hotel kunnen vooraf geregeld worden.
• Op de kamer liggen standaard hoofdkussens. Wilt u een ander soort kussen, dan kunt u daarom vragen.
Hotel Esprit Montagne

Details

Alle kamers op een rij
Alle kamers hebben een badkamer met ligbad en bidet. In de meeste gevallen is er een apart toilet. In de kamers vinden we een handig bureau met stoel, een spiegel en twee nachtkastjes.

De 2-persoons kamers hebben balkon en twee aparte bedden (80 x 200 cm), die tegen elkaar geschoven kunnen worden. Er zijn ook enkele kamers met één 2-persoonsbed van 160 x 200 cm. Deze liggen op de noordzijde en hebben geen balkon maar wel veel ruimte en volop daglicht of zuidzijde met balkon. In twee kamers kan een bed worden bijgeplaatst voor een 3e persoon.

In de winter van 2019 is er hard gewerkt aan het moderniseren van het sanitaire gedeelte van Hotel Esprit Montagne. De sauna heeft een nieuwe vloer, douche en wastafel. De toiletten naast de receptie en naast de sauna zijn geheel vernieuwd. Alles in een wat strakker en fris jasje zodat het er weer jaren tegenaan kan. Ook is de beneden verdieping weer grotendeels geschilderd. In de volgende drie tussen seizoenen worden per etage alle badkamers en toiletten van de kamers vernieuwt. Als die af zijn zullen de gangen een mooi nieuw tapijt krijgen en worden de wanden daar weer geverfd. Ten slotte komt er dan nog een nieuwe receptie.

U verblijft bij Hotel Esprit Montagne op basis van halfpension.

Omgeving

Ligging Hotel Esprit Montagne in La Chapelle d'Abondance

Hotel Esprit Montagne ligt in het kleine en langgerekte wintersportdorpje La Chapelle d'Abondance, net voor het grotere Chatel. La Chapelle d'Abondance maakt onderdeel uit van het 650 km. grote skigebied Les Portes du Soleil.

Afstanden:
Utrecht: ca. 917 km
Brussel: ca. 766 km
Skilift: 250 meter of skibus
Bushalte: 50 meter
Dorpscentrum: 700 meter
FJ Design