Hotel Le Goyen****, Audierne

Dit hotel werd enkele jaren geleden compleet gerenoveerd in een moderne stijl. U verblijft er in een gebouw met karak­ter, genesteld langs de kade van de haven - het strand ligt vlakbij. Uw kamer is uit­nodigend. In het restaurant is de keuken op basis van uitstekende, dagverse pro­duc­ten - u wordt er culinair verwend.

Het karaktervol hotel ligt net tegenover het kleine vissershaventje, op 400 m van het strand en op 100 m van het centrum van Audierne. Te bezoeken in de om­geving: La Pointe du Raz, dit is een van de meest indrukwekkende sites aan de Atlantische kust (bevindt zich op 12 km). Het plaatsje Locronan (met geklasseerd historisch monument) maakt deel uit van 'Les Plus beaux Villages de France' en draagt trots het label 'Petite Cité de Caractère de Bretagne'. Quimper is een heerlijke kunst- en geschiedenisstad met een belangrijk erfgoed. U kan ook een leuk boot­tochtje maken naar het eiland Sein (inschepen tegenover het hotel) of in de baai van Douarnenez.
Voorbeeldkamer Le Goyen

Details

Hotel Le Goyen **** biedt 21 kamers met zicht op de haven en balkon, ingericht in een warme, hedendaagse stijl. Ze hebben een vinylvloer. We reserveren voor u de comfort kamers (15 m², max. 2 personen) of de superior kamers met zithoek (27 m², max. 3 personen, met extra sofabed).

Faciliteiten
Het hotel  heeft een mooie receptie met open haard en een zithoek, alsook een bar en een aparte ontbijtruimte. Het restaurant biedt een panoramisch zicht op de vissers­haven. Uiteraard prijken hier vooral vis en zeevruchten op de menukaart (3 gangen vanaf € 25, richtprijs). Publieke parking voor het hotel (gratis). In de omgeving: tennis op 3 km, watersporten op 5 km.

Maaltijden
logies en ontbijt (buffet).

Uw voordeel in hotel Le Goyen; 4 nachten betalen + 1 nacht gratis of 8 nachten betalen + 2 nachten gratis (01/04/19-27/04/19, 13/05/19-24/05/19, 11/06/19-05/07/19, 25/08/19-31/03/20)

Prijsindicatie: aankomst 1 juni voor 8 dagen/ 2 personen/ logies ontbijt in een Comfort kamer: € 630 totaal. Andere data en aantal dagen op aanvraag.

Omgeving

Deze vissershaven is dicht bij La Pointe du Raz gelegen. Audier­ne bestaat uit smal­le en pitto­reske straatjes die zich uit­strek­ken achter de kade en in de hoogte. Op de kade gonst het van de mari­tieme activiteiten. In de vis­vijvers van Audierne, die tot de grootste van Europa behoren, worden langoesten, kreeften en krab­ben opgeslagen.


 
FJ Design