Le Domaine du Mont ***, Roz-sur-Couesnon

Deze mooie accommodatie is gelegen op
18 km van de beroemde Mont St.Michel Het hotel ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. Het hotel ligt op 15. 0 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. De accommodatie ligt op 800 meter van het dichtstbijzijnde strand. In totaal staan er 84 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in Vacancéole - Le Domaine du Mont. Vacancéole -

 De receptie van Vacancéole - Le Domaine du Mont is niet 24 uur per dag geopend. Vacancéole - Le Domaine du Mont beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Het etablissement beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 4 handicapvriendelijke kamers. Dit huisdiervriendelijke etablissement staat huisdieren toe die maximaal 5 kg wegen. Vacancéole - Le Domaine du Mont stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald
Domaine du Mont

Details

Je kunt iedere ochtend genieten van een ontbijtbuffet of gebruikmaken van een bezorgdienst voor broodjes. Voor drankjes kun je terecht bij de receptie, en je kunt een van de nabijgelegen restaurants bezoeken voor lunch of diner.

Verder vind je bij het Vacancéole Le Domaine du Mont een speeltuin voor de kleintjes. De accommodatie heeft ook een verwarmd binnenzwembad en een sauna.

Saint-Malo ligt op 40 km van Vacancéole Le Domaine du Mont. Gratis WiFi is beschikbaar bij de receptie en vast internet is beschikbaar in de kamers.

2 kamer appartement voor max 4 personen
2 kamer appartement voor max 4 personen / landzijde
FJ Design