Le Mas Candille*****, Mougins

LE MAS CANDILLE *****  Grand Luxury Hotelcollection
Deze authentieke 18de-eeuwse mas ligt op 10 minuten van Cannes. Het is een lieflijk charmehotel met een gastronomisch restaurant, een unieke Shiseido Spa, prachtige zwembaden en bekoorlijke kamers. Le Mas Candille is een paradijselijk oord en zeker een van de beste hotels van de Côte d'Azur. Een ideale startplaats om deze mooie regio in al zijn facetten te ontdekken.

Ligging
Rustig gelegen net buiten het centrum van Mougins, in een mooi privépark van 4 ha. Mougins is een betoverend middeleeuws dorpje met pittoreske straatjes, waar artiesten en schilders zich thuis voelen. Naast Mougins ligt Grasse, de hoofdstad van de parfum.

Faciliteiten
In het hoofdgebouw een gezellige bar met een panoramisch terras voor de mooie dagen en een haardvuur voor de herfst en de winter. 2 Zwembaden. Naast het landschapszwembad liggen mooie terrassen. Grote troef is de Shiseido Spa. Het decor is minimalistisch. 7 Golfterreinen in de omgeving van Mougins.

Kamers
Allemaal verschillend ingericht, in een romantische stijl die zorgt voor een warm cocooning-gevoel. Zicht op de tuin. 20 Kamers in de mas (25 m², classic of traditional). 19 Kamers in het bijgebouw La Bastide, een nieuw gebouw wat verderop in het park (35 m², superior of deluxe, balkon).
FJ Design