Residence La Clairiere Aux Chevreuils , Moliets / Moliets Plage

Waarom naar La Clairiere Aux Chevreuils ?

> Prima ligging in de bossen van Les Landes
> Vakantiewoningen met eigen zwembad
> Villa's 6 tot 10 personen
> Dichtbij mooie zandstranden
> Veel top golfbanen in omgeving

Vrijstaande vakantiewoningen met zwembad

De vrijstaande villa's van Moliets liggen in de bossen van Moliets et Maa, op ca. 10 minuten autorijden van het strand van Moliets Plage. Daartussen ligt de Golf de Moliets, een fantastische 18-holes golfbaan. Villa klinkt ons ietwat vreemd in de oren, want de lokale bouwstijl geeft ons meer het idee van een luxe uitgevoerde American Lodge. En dat past ook veel beter in deze bosrijke Aquitaine streek. Ze staan op redelijke afstand van elkaar en zijn gescheiden door hagen of schuttingen. Een absolute luxe is je eigen privézwembad met terras in de achtertuin. Dan is wakker worden zeker geen straf!
La Clairiere Aux Chevreuils

Details

De villa's zijn van hoge kwaliteit. Er zijn villa's in diverse maten. De 'kleinste' is geschikt voor 6 personen en de grootste voor 10 personen. Alle vakantiewoningen zijn goed en luxe ingericht.

Eigen zwembad

Iedere villa heeft een eigen zwembad, een eigen carport en een schuurtje. De keuken beschikt over een grote koelkast, een elektrisch fornuis met 4 kookplaten, een afwasmachine, een wasmachine en een droger. De grote living is strak, modern en sfeervol ingericht.

Alle woningen op een rij

Type V4.6
Een vakantiewoning geschikt voor maximaal 6 personen. De oppervlakte bedraagt ca. 100m². Deze vakantiewoning heeft 3 slaapkamers en een badkamer, een aparte douche en 2 toiletten.

Type V5.8
Vakantiewoning voor maximaal 8 personen met een oppervlakte van ca. 133m². Deze villa heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en 1 of 2 extra douches en 3 of 4 toiletten.

Type V6.10
Een vakantiewoning voor max. 10 personen en heeft een oppervlakte van ca. 158m². Deze villa heeft 5 slaapkamers, 1 tot 3 badkamers, 1 tot 4 doucheruimtes en 4 of 5 toiletten.

Omgeving

Golftip:

Buiten het park zijn er diverse, mooie en in de bossen eglegen golfbanen te vinden. Zo is er Moliets Golf (9 en 18 holes) ontworpen door Robert Trent Jones die het dichtstbij ligt. Verder weg maar goed te doen zijn de volgende banen:

• Hossegor Golf Club
• Golf de Pinsolle
• Golf de Tursan
• Golf de Chiberta
• Golf de Biarritz
• Makila Golf Club
FJ Design