Westotel le Pouliguen ****, La Baule

Dit comfortabele hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in La Baule. Het hotel bestaat uit 124 accommodatie-eenheden. De accommodatie werd gebouwd in 2018. Westotel le Pouliguen-La Baule beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding.

Gasten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Alle eenheden in Westotel le Pouliguen-La Baule zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in Westotel le Pouliguen-La Baule. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten.

Dit etablissement is ook ideaal voor zakenreizen. Afgevaardigden kunnen er vergaderingen organiseren. Westotel le Pouliguen-La Baule biedt verschillende dineerervaringen aan. In het restaurant van het etablissement worden overheerlijke gerechten geserveerd en wordt een uitzonderlijke service geleverd. Westotel le Pouliguen-La Baule kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

We bieden hier:
- kamers double comfort
- kamers double superior
- kamers double privilegé
Westotel Le Pouliguen ****

Details

Faciliteiten
Gemeenschappelijke ruimten met airconditioning
Tuin
Terras
Wasserette Fee: *
Meertalig personeel
Wi-FiLokale en internationale telefoongesprekken
Bagageruimte
Eetruimte
Droger
Privézwembad: 1

(*) Some services shall be paid at the establishment

Sauna en Turks bad ( hammam)

Ontbijtbuffet
Continentaal ontbijt
Lunch à la carte
Lunch als keuzemenu
Diner als keuzemenu

Omgeving

Het hotel bevindt zich 3,2 km van het casino van La Baule. Het is 21 km naar Saint Nazaire en 47 km naar Pornic. De dichtstbijzijnde luchthaven is Nantes Atlantique, 81 km verderop.

La Baule Beach op 950 meter
Zwemmen,
Watersport,
Eten en drinken,
Surfen,
Zonsondergang,
Schelpen zoeken
FJ Design