Over ons

Arrangement en France wordt beheerd door Henny Ottenheim Neijssen.

Na meer dan 30 jaar in de reisbranche werkzaam te zijn, sloot ik mij in 2006 aan bij éen van de grootste reisorganisaties voor zelfstandige reis-experts in Nederland; Travel Counsellors. Met meer dan 1700 reisexperts in diverse landen onderscheidt Travel Counsellors zich door service en kwaliteit. De experts van Travel Counsellors werken als zelfstandig ondernemer van thuis uit; dus beschikbaar als het ú uitkomt!
Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR, lid van het Garantiefonds Reisgelden/Calamiteitenfonds en IATA.


De te boeken reizen op Arrangement en France worden uitgevoerd door agenten waarmee Travel Counsellors samenwerkt en vallen allen onder Garantie van het SGR; ook zijn deze aangesloten bij de ANVR.

Arrangement en France fungeert als tussenpersoon met de service die u van Travel Counsellors kunt verwachten! Soms is het handig als u de taal niet machtig bent, of nét iets meer informatie wenst!

Arrangement en France is ontstaan om het land Frankrijk te promoten en de kennis van dit land over te dragen aan ú, de reiziger.


Wilt u meer informatie of beschikbaarheid, belt u dan gerust:

* +31 (0) 475-472925 
*+ 31 (0) 6 20744594

email: info@arrangementenfrance.nl

Facebook: Arrangementenfrance

I.v.m. Covid-19 hebben nog niet alle eigenaren hun deuren geopend voor 2021 i.v.m. de steeds wisselende reisadviezen.  Heeft u interesse in één van de accommodaties, stuur dan een mail naar info@arrangementenfrance.nl en ik kijk het graag voor u na.
FJ Design